Menu

Airport service

Een zakelijke taxi die u van Utrecht naar de luchthaven van Eindhoven, Weeze, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven of Antwerpen brengt regelen wij graag voor u. TaxiLux uit Utrecht zorgt voor een ontspannen, comfortabele rit in een auto met klasse. We brengen u vlot naar het vliegveld in een representatieve wagen uit het duurdere segment, zonder opdruk. U checkt ontspannen en op tijd in.

De chauffeurs van TaxiLux zijn zonder uitzondering keurig gekleed, vriendelijk en attent. Natuurlijk helpen ze u met uw bagage. Zij zorgen ervoor dat uw taxirit naar het vliegveld een plezierig onderdeel van uw reis wordt.

TaxiLux verzorgt met genoegen uw taxirit van Utrecht naar een luchthaven. Zeker als:

  • u het geen prettig idee vindt uw mooie auto langdurig achter te laten op de parkeerplaats van een vliegveld;
  • u niet graag reist per openbaar vervoer, vooral niet met zware koffers;
  • u er zeker van wilt zijn dat u uw belangrijke vlucht niet mist;
  • u op weg naar het vliegveld snel nog even wat zaken wilt afhandelen of nog wat telefoontjes moet plegen.

Bij TaxiLux Utrecht begint de vakantie of zakenreis. Wij komen bij u voorrijden en u hoeft alleen maar in te stappen. Onze passagiers waarderen niet alleen de luxe, het comfort en ons serviceniveau, maar ook de tarieven die wij hanteren. Vervoer op niveau  tegen een regulier tarief.

Opgehaald worden bij een vliegveld

Wilt u ook weer per luxe taxi worden gehaald vanaf een luchthaven? Dan regelen we dat toch voor u? Of het nu vanaf Weeze, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht of Antwerpen is. Onze chauffeur wacht u op, op het afgesproken tijdstip.  U heeft net een lange reis achter de rug en u wilt meteen door. Dat begrijpen we en daar houden we rekening mee. Daarom wachten we op u, en hoeft u nooit op ons te wachten.

De chauffeur van TaxiLux zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Laat dat maar aan hem (of haar) over. Een van de redenen dat u ongetwijfeld bij een volgende gelegenheid weer kiest voor een luxe taxirit naar een luchthaven. En terug.

Tarieven Airport service

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Wij staan u graag te woord. Bel ons dan op 030 – 879 99 99 of ga naar tarieven.

U kunt nu ook snel en gemakkelijk online reserveren.

Bekijk onze tarieven