Menu

Taxi Houten

Vervoer in een taxi in Houten (of omgeving) van TaxiLux betekent vervoer op het allerhoogste niveau. Bent u dus op zoek naar een luxe taxi om u van A naar B te vervoeren in of buiten de regio Houten? Internationaal transport zonder u zorgen te hoeven maken over ingewikkelde regelingen of afspraken? Waar voor uw geld? Net dat beetje extra service en persoonlijke aandacht? Dit is mogelijk door gebruik te maken van de vele vormen van zakelijk vervoer die TaxiLux voor u kan verzorgen!

Soorten vervoer door uw taxi in Houten

Een taxi in Houten en omstreken nodig? Taxilux is een allround dienstverlener op het gebied van taxivervoer, zowel voor zakelijk als particulier vervoer in de regio Houten. Tot onze clientèle kunnen wij onder andere (inter)nationale zorgorganisaties en (semi) overheden rekenen. Onze uitgebreide service die net iets verder gaat dan die van andere taxibedrijven, de luxueuze en comfortabele auto’s en grenzeloze mogelijkheden zijn de pijlers van onze dienstverlening. Wij garanderen u dat u tevreden zult zijn over de door ons verleende diensten.

Sterke punten TaxiLux

Wanneer u uw vervoer onderbrengt bij TaxiLux bent u verzekerd van:

  • Comfortabel vervoer in een eersteklas auto zoals een Mercedes E-klasse of BMW 7 serie.
  • Ons volledige, uitstekend onderhouden wagenpark, is voorzien van alle comfort wat u wenst om gedurende uw rit te ontspannen of juist in alle rust door te kunnen werken.
  • Al onze gecertificeerde chauffeurs hebben jarenlange ervaring met betrekking tot zakelijk vervoer. Het belang van de passagier staat voorop.

TaxiLux is sinds zeer geruime tijd een betrouwbare organisatie die service en veiligheid voorop heeft staan. Een prettige organisatie met een persoonlijke benadering.

Tarieven Taxilux

Een luxe taxi voor een betaalbare prijs? Bij TaxiLux kunnen wij dit voor u verzorgen! Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze reguliere tarieven op de website.

Reserveer nu uw Taxi Houten