Menu

Taxi Leidsche Rijn

Bent u op zoek naar een taxi in Leidsche Rijn? Geen probleem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van TaxiLux uit Utrecht verzorgen met genoegen uw rit. Dat doen we met klasse, comfort en kwaliteit. Onze reclamevrije, luxe wagens brengen u vlot, veilig en op comfortabele wijze naar uw plaats van bestemming. Volledig in stijl, en dat tegen reguliere tarieven.

Wij bieden zakelijke en particuliere ritten aan op afspraak. Waarheen en wanneer u maar wenst. Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs representatief en attent. Zij zijn behulpzaam, bijvoorbeeld bij het dragen van uw bagage. Onze chauffeurs zorgen voor een plezierige en stijlvolle taxirit naar uw bestemming.

Taxi van Leidsche Rijn naar luchthavens

Heeft u een lange zakenreis voor de boeg? Of gaat u juist lekker met vakantie? Dan zit u niet te wachten op stress. Reserveer bij ons een luxe taxi en wij zorgen ervoor dat u stijlvol, comfortabel en ontspannen bij het vliegveld aankomt. Ruim op tijd om rustig in te kunnen checken.

Onze chauffeurs rijden rustig en veilig. Daardoor kunt u tijdens de rit gewoon werken of een telefoontje plegen. Misschien wilt u liever in stilte genieten van het vooruitzicht van een welverdiende vakantie. Hoe dan ook:  wij zorgen ervoor dat u ontspannen op het vliegveld arriveert.

Tip! Boek meteen vast uw rit terug en wij wachten u bij aankomst op bij de gate.

Wij hanteren vaste tarieven.  Voor de luchthavens van Nederland, België en Duitsland, en voor andere locaties.

Taxi in Leidsche Rijn, de luxe taxi voor reguliere tarieven

Herinnert u zich hoe het vroeger was? De taxi was er vooral voor de welgestelden onder ons, een  luxe rit voor overwegend zakelijke doeleinden. Dat gevoel willen wij uitstralen. U krijgt bij ons persoonlijke en vriendelijke service van een correct geklede chauffeur, die u in verzorgd Nederlands en desgewenst ook in goed Engels te woord kan staan.

Reserveer nu uw Taxi Leidsche Rijn