Menu

Taxi De Bilt

Een taxi in De Bilt is gauw gevonden. Maar een taxibedrijf met klasse, dat is een ander verhaal. TaxiLux biedt u persoonlijke, vriendelijke en uitgebreide service zoals u die bijna nergens meer krijgt. Ons streven is om het u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden u eersteklas service voor reguliere tarieven.

Wij verzorgen zakelijke en particuliere ritten op afspraak, waarheen en wanneer u wenst. Eén van onze correct geklede chauffeurs haalt u op in De Bilt en spant zich ervoor in om uw rit van begin tot eind vlot, veilig en prettig te laten verlopen. Of u nu naar een zakelijk diner, een receptie of naar een luchthaven gaat: TaxiLux is uw Taxi De Bilt.

Taxi De Bilt naar luchthavens

Bent u op zoek naar een taxi in De Bilt, omdat u heerlijk op vakantie gaat? Of gaat u misschien op zakenreis? Onze taxi’s zorgen ervoor dat u zo ontspannen en fit mogelijk aankomt op de luchthaven. Doordat wij vaste tarieven hanteren voor diverse luchthavens en bestemmingen, weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent.

Taxi De Bilt voor topservice

U kunt ons dag en nacht bellen voor een taxi in De Bilt. Onze luxe auto’s uit de duurdere klassen staan garant voor een veilige en comfortabele rit. Onderweg kunt u rustig werken, bellen of ontspannen genieten van de reis. Dat scheelt kostbare tijd en energie.

Onze keurig geklede chauffeur spreekt niet alleen vloeiend Nederlands,  maar beheerst ook het Engels.

Reserveer nu uw Taxi De Bilt