Menu

Recensies

– Anita Rovers.

De service bij TaxiLux is erg goed. Als je belt komen ze precies op tijd en met een frisse schone auto voorrijden.Heel prettig dat er geen luchtverfrisser aan de spiegel hangt die je adem afsnijd.De chauffeur is vriendelijk en behulpzaam. De prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend en van 1 tot 10 geef ik dit bedrijf een 10.

– M. Breur

Ik heb nu tweemaal gebruik gemaakt van uw diensten en zal dat in voorkomend geval zeker opnieuw doen. Mijn ervaring is dat u beide keren zeer snel snel beschikbaar was en u hebt mij zeer comfortabel “gechauffeurd”. Het viel mij op dat u beschikbaar was voor conversatie als ik daar behoefte aan had, maar dat u mij niet van mijn werk hield als ik mij moest concentreren. Al met al uitstekende en niet pretentieuze service, tegen een redelijke prijs.

– Anoniem

“TaxiLux Utrecht is een zeer professioneel bedrijf, zij stemmen hun service en dienstverlening zeer goed af op de wensen en behoeften van de klant. Daarnaast zijn ze uitermate flexibel en hebben zij het motto: “de klant is koning” zeer hoog in het vaandel heeft staan, een dikke 10

Kortom, prima club om zaken mee te doen”.

– Lyan Schreurs

Vrijdag jl hebben we bij u een taxi gereserveerd. De mails van te voren met informatie  waren duidelijk en correct. We werden 10 minuutjes van te voren gebeld met de vraag of de trein op tijd was en waar de taxi aan het station zou staan. Deze was dan ook keurig op tijd. De rit verliep prima in een mooie auto met een zeer vriendelijke chauffeur.

Afspraken over de terugreis konden nog herzien en besproken worden. Ook terug kregen we weer even een sms je of de conferentie tijdig was afgelopen en een telefoonnummer als we de terugreis wilden wijzigen. Ook deze rit verliep prima, de chauffeur was ook zeer vriendelijk en heeft een goede route genomen om de drukte rond 17.00 uur te vermijden zodat wij toch onze treinaansluiting konden halen.

Wilt u ook tussen deze recensies staan?

Wilt u uw mening delen met onze toekomstige klanten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Geef uw recensie door aan ons en wij zorgen er voor dat deze op de website komt te staan. U kunt ons bereiken op 030 – 879 99 99 of mailen info@taxilux.nl.

Ga naar contact