Menu

Taxi Nieuwegein

Taxi in Nieuwegein nodig? TaxiLux is de taxi in Nieuwegein die de service en kwaliteit levert die naar onze mening elk taxibedrijf zou moeten leveren. Ervaar het verschil bij TaxiLux. Tegen een regulier tarief.

Het is onze bedrijfsfilosofie om de luxe uitstraling zoals taxi’s die ooit hadden, weer terug op de Nederlandse wegen te brengen. U wordt door keurige chauffeurs in Nieuwegein van huis opgehaald. Of bijvoorbeeld van kantoor. Wat u wilt.

Wij komen voorrijden in een glanzende, perfect onderhouden en reclamevrije auto uit ons jonge wagenpark.  Een auto uit de wat duurdere klassen. Eentje waarmee u gezien mag worden. Wij zorgen er verder op alle mogelijke manieren voor dat uw reis veilig, comfortabel en ontspannen verloopt.

Luxe taxi Nieuwegein naar luchthavens

Wilt u van Nieuwegein naar een van de grote luchthavens worden gereden? Of u nu lekker op vakantie of op zakenreis gaat, wij zorgen ervoor dat u ontspannen en tijdig op het vliegveld aankomt. Een goed begin van de reis!

TaxiLux taxi Utrecht wil zo transparant mogelijk zijn en hanteert vaste tarieven voor verschillende bestemmingen.

Taxi Nieuwegein, altijd service

U kunt dag en nacht gebruik maken van onze service. Wij kunnen u altijd rijden met een taxi in Nieuwegein, op het moment dat u dat wenst. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde, ervaren taxichauffeurs. Professionals met hart voor hun werk, die vloeiend Nederlands en Engels spreken.

Reserveer nu uw Taxi Nieuwegein