Menu

Contractvervoer

Contractvervoer is onderdeel van het aanbod van TaxiLux. Heeft uw organisatie vervoer nodig op regelmatige basis? Dan hoeft u echt niet iedere keer opnieuw uw rit te reserveren. Met contractvervoer regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan.

Contractvervoer bij TaxiLux

TaxiLux gaat in haar dienstverlening  net een stapje verder dan de concurrent. Wie bij ons boekt, wordt gehaald in een luxe en stijlvolle wagen met chauffeur. Een professional met wie u voor de dag kunt komen. Een keurige verschijning, attent en met een goed ontwikkeld gevoel voor service.

Van te voren maakt u duidelijke afspraken met uw chauffeur. Hij heeft uitgebreide kennis van het Nederlandse wegennet. Op basis daarvan stelt hij een tijd- en routeplanning op die garandeert (behoudens calamiteiten onderweg)  dat u op tijd op de plek van bestemming aankomt.

Contractvervoer reserveren?

Wij staan ten alle tijden voor u klaar. Ook voor u als prive chauffeur of directiechauffeur. Dag of nacht, ook in het weekend. Reserveer meteen even. U kunt nu ook snel en gemakkelijk online uw rit boeken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bereiken op 030 – 879 99 99 of mail naar info@taxilux.nl.

Reserveer nu online