Menu

Taxi Papendorp

Taxi Papendorp

Bent u op zoek naar een taxi in Papendorp? Geen probleem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van TaxiLux uit Utrecht verzorgen met genoegen uw rit. Dat doen we met klasse, comfort en kwaliteit. Onze reclamevrije, luxe wagens brengen u vlot, veilig en op comfortabele wijze naar uw plaats van bestemming. Volledig in stijl, en dat tegen reguliere tarieven.

Wij bieden zakelijke en particuliere ritten aan op afspraak. Waarheen en wanneer u maar wenst. Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs representatief en attent. Zij zijn behulpzaam, bijvoorbeeld bij het dragen van uw bagage. Onze chauffeurs zorgen voor een plezierige en stijlvolle taxirit naar uw bestemming. Sinds de oprichting van Taxi Papendorp houden we ons bezig met het verzorgen van taxiritten voor passagiers uit de wijde omtrek van Papendorp. Om onze service en dienstenpakket zo breed mogelijk te maken hebben we naast de ‘normale’ taxi’s ook de beschikking over een taxibus welke ingericht is voor. Met onze perfecte personen taxi’s verzorgen wij al jaren particulier personenvervoer. Doordat wij stipt werken zijn we inmiddels een betrouwbare vaste ’taxi partner’ van verschillende bedrijven en particulieren in de ruime omgeving van Papendorp. Bij ons staat het begrip ‘op tijd zijn’ hoog in het vaandel. Voor vrijblijvende informatie voor een ritverzorging verwijzen wij u naar ons contactformulier.

Zakelijke taxi Papendorp

Herinnert u zich hoe het vroeger was? De taxi was er vooral voor de welgestelden onder ons, een  luxe rit voor overwegend zakelijke doeleinden. Dat gevoel willen wij uitstralen. U krijgt bij ons persoonlijke en vriendelijke service van een correct geklede chauffeur, die u in verzorgd Nederlands en desgewenst ook in goed Engels te woord kan staan.

Reserveer nu uw Taxi Papendrecht