Menu

Taxi Papendorp

Bent u op zoek naar een taxi in Papendorp? Geen probleem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van TaxiLux uit Utrecht verzorgen met genoegen uw rit. Dat doen we met klasse, comfort en kwaliteit. Onze reclamevrije, luxe wagens brengen u vlot, veilig en op comfortabele wijze naar uw plaats van bestemming. Volledig in stijl, en dat tegen reguliere tarieven.

Wij bieden zakelijke en particuliere ritten aan op afspraak. Waarheen en wanneer u maar wenst. Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs representatief en attent. Zij zijn behulpzaam, bijvoorbeeld bij het dragen van uw bagage. Onze chauffeurs zorgen voor een plezierige en stijlvolle taxirit naar uw bestemming.

Zakelijke taxi Papendorp

Herinnert u zich hoe het vroeger was? De taxi was er vooral voor de welgestelden onder ons, een  luxe rit voor overwegend zakelijke doeleinden. Dat gevoel willen wij uitstralen. U krijgt bij ons persoonlijke en vriendelijke service van een correct geklede chauffeur, die u in verzorgd Nederlands en desgewenst ook in goed Engels te woord kan staan.

Reserveer nu uw Taxi Papendrecht