Menu

Directiechauffeur

Voor een betrouwbare en luxe directiechauffeur bent u bij TaxiLux aan het juiste adres. U krijgt een persoonlijke chauffeur en eigen luxe auto toegewezen. U wordt comfortabel en veilig naar uw bestemming gebracht en desgewenst weer gehaald. Ondertussen bespaart u kostbare tijd.

Voordelen directiechauffeur

U heeft alle gelegenheid om in rust te werken, een telefoontje te plegen of te relaxen. U komt uitgerust aan. Klaar voor de volgende gesprekspartner, fit genoeg om een noodzakelijke  confrontatie aan te gaan of een vermoeiende meeting te doorstaan. En de borrel bij receptie of afscheid kunt u gerust nemen.

Directiechauffeur: onze kernwaarden 

Als directiechauffeur fungeren is ons specialisme. Wij verzorgen ritten voor functionarissen uit de hoogste geledingen van bedrijfsleven en non-profitsector. Daarbij hanteren we drie kernwaarden die centraal staan bij onze dienstverlening voor directie, hoger management en zakenrelaties.

  1. U wordt veilig vervoerd door een correcte directiechauffeur, met gepaste discretie en alle gewenste comfort.
  2. U kunt tijdens de rit rustig werken.
  3. U wordt tijdig opgehaald en bent op de afgesproken tijd op uw bestemming.

Directiechauffeur op maat

Wij stemmen onze dienstverlening af op uw wensen en behoeften. Zo wacht uw directiechauffeur altijd netjes en geduldig op u. Hoe lang het ook duurt, hoe laat het ook wordt. Heeft u meerdere afspraken op een dag? Uw directiechauffeur plant de route en zorgt ervoor dat u overal op tijd bent. U heeft er geen omkijken naar. Zijn er onvoorziene veranderingen? Uw chauffeur stelt zich flexibel op.

Geïnteresseerd?

Wij staan ten alle tijden voor u klaar. Ook voor u als prive chauffeur. Naast een hoog serviceniveau bieden wij ook aantrekkelijke tarieven. Wij rijden voor transparante, vaste prijzen. U weet van tevoren waaraan u toe bent. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 030 – 879 99 99.

Offerte aanvragen