Taxi centrale Utrecht

Taxilux is het taxibedrijf in Utrecht waar de taxiritten weer klasse uitstralen voor een betaalbare prijs. Vanuit onze taxi centrale Utrecht sturen wij onze luxe taxi”s op pad om voor u een luxieuze rit naar de plek van uw bestemming te geven.

Wat is kenmerkend voor TaxiLux?

  • Passie voor het vak
  • Keurige chauffeurs
  • Uitstekende service
  • De nieuwste wagens die tot uw beschiking staan
  • Nette auto”s zonder bestickering en zonder taxiborden
  • Verrassend voordelige tarieven

TaxiLux geeft de authentieke ervaring hoe de taxi vroeger was. De taxi was er enkel voor de welgestelde mens, een  luxe rit voor zakelijke doeleinden. Dit gevoel hebben wij in stand gehouden.

Taxi centrale Utrecht voor particuliere en zakelijk

Bent u op zoek naar een vlot ritje van Utrecht Centraal naar Vianen of Maarssen? Of bent u misschien op zoek naar een zakelijke taxirit van Utrecht naar Schiphol of Utrecht naar Eindhoven Airport? Onze taxicentrale zorgt ervoor dat u op tijd wordt opgehaald en netjes en vlot op de plek van bestemming aan komt.

Uiteraard wilt u op de kosten letten. En daar komen wij u graag in tegemoet. Wij bieden meer luxe voor minder aan! Hoe dit kan? Wij rijden als taxibedrijf in Utrecht veel ritjes en kunnen hier door lagere tarieven aan u aanbieden. Kortom, extra luxe voor een aantrekkelijke tarifering.

Bekijk onze tarieven

TaxiLux werkgebied

Taxi centrale TaxiLux is o.a. werkzaam in de volgende gebieden: Taxi Centraal Station Utrecht, Taxi Papendorp, Taxi De Bilt, Taxi Bilthoven, Taxi Lage Weide, Taxi Oudenrijn en Taxi Nieuwegein. Dus wilt u in luxe vervoert worden? Kies dan voor TaxiLux.

Contact met TaxiLux uit Utrecht

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

U kunt ons bellen op 030 – 879 99 99 of vul het onderstaande formulier in.