Taxibedrijf Utrecht

Zoek niet verder! Taxilux is het taxibedrijf in Utrecht waar de taxiritten weer klasse uitstralen voor een betaalbare prijs. Wij bij TaxiLux typeren ons als taxibedrijf in Utrecht door:

  • Keurige chauffeurs
  • Uitstekende service
  • De nieuwste wagens die tot uw beschiking staan
  • Nette auto”s zonder bestickering en zonder taxiborden
  • Verrassend voordelige tarieven

TaxiLux geeft de authentieke ervaring hoe de taxi vroeger was. De taxi was er enkel voor de welgestelde mens, een  luxe rit voor zakelijke doeleinden. Dit gevoel hebben wij in stand gehouden.

Particulier en zakelijk taxibedrijf in Utrecht

Bent u op zoek naar een vlot ritje van Utrecht Centraal naar Vianen of Maarssen? Of bent u misschien op zoek naar een zakelijke taxirit van Utrecht naar Schiphol of Utrecht naar Eindhoven Airport? Wij zorgen ervoor dat u met klasse op uw bestemming aan komt.

Uiteraard wilt u op de kosten letten. En daar komen wij u graag in tegemoet. Wij bieden meer luxe voor minder aan! Hoe dit kan? Wij rijden als taxibedrijf in Utrecht veel ritjes en kunnen hier door lagere tarieven aan u aanbieden. Kortom, extra luxe voor een aantrekkelijke tarifering.

Het werkgebied van ons taxibedrijf Utrecht

Taxibedrijf TaxiLux is o.a. werkzaam in de volgende gebieden: Taxi Centraal Station Utrecht, Taxi Papendorp, Taxi De Bilt, Taxi Bilthoven, Taxi Lage Weide, Taxi Oudenrijn en Taxi Nieuwegein. Dus wilt u in luxe vervoert worden? Kies dan voor TaxiLux.

Zoekt u een taxibedrijf Utrecht?

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

U kunt ons bellen op 030 – 879 99 99 of vul het onderstaande formulier in.